Kesäprojektien yhteenveto 2014

Kesän ajaksi oli tarjolla useita projekteja, joista osa oli pieniä töitä ja osa oli suuria kokonaisuuksia. Töitä tuli sekä yrityksiltä että koululta. Niitä tekemässä oli toistakymmentä opiskelijaa ja lähes kaikki saatiinkin aloitettua ja tehtyä valmiiksi. Tavoitteena oli saada heti aluksi mahdollisimman monta projektia käyntiin niin, että isommatkin koulun projektit voitaisiin aloittaa mahdollisimman nopeasti.

Kesän projektipäällikkö Ville Lahtinen

Yrityksille (Eläkeläisyhdistys, Diabetesyhdistys, Rasti-Hyry ja Javeco) tehtiin WordPressillä web-sivustoja ja CSC:lle katalogi heidän tarjoamistaan palveluista. Herman IT:lle tehtiin testi virtuaalikoneiden verkon yli menevän liikenteen nopeudesta. Lisäksi SokosHotellille tehtiin geokätöilypalvelu ja liikaha.fi:lle toteutettiin varausjärjestelmän eriyttäminen yksittäiseksi markkinoitavissa olevaksi kokonaisuudeksi.

Tärkeimmät labralle tehdyt projektit olivat vanhan IBM levyjärjestelmän käyttöönotto ja parvekkeelle suunnitelu kasvihuone, jonka viimeistely ja rakentaminen jatkuu syksyllä. Muita huomionarvoisia projekteja olivat koneiden vaihto labraan, uusien palveluiden tuotteistaminen sekä avoimet ovet KAMK:lla tapahtuman suunnittelu DC-linjan osalta.