IBM Spektri Akatemia käynnistyy Kajaanissa 9.10.2012IBM Spektri Academy starting in Kajaani 9.10.2012

IBM:n, Ebsolut Oy:n, Javerdelin sekä Herman IT:n muodostama yritysverkosto aloittaa yhteistyön Kajaanin ammattikorkeakoulun kanssa. Tarkoituksena on tarjota Kajaanin ammattikorkeakoulun loppuvaiheen opiskelijoille mahdollisuus kehittää käytännön taitoja aidossa, modernissa IT-tuotantoympäristössä. IBM:n alansa huippuasiantuntijat pitävät opiskelijoille käytännönläheisiä luentoja, joissa jaetaan yrityselämän kokemuksia sekä tarjotaan viitekehykset käytännön harjoittelulle.

Yhteistyön myötä opiskelijat saavat harvinaislaatuisen tilaisuuden oppia kokeneilta IT-ammattilaisilta kokonaisvaltaista ymmärrystä IT-infrastruktuurin rakentamisesta sekä IT-palvelujen tuotannosta. Kurssin tavoitteena on kouluttaa Kajaanin seudulle modernin teknologian osaajia, joilla on hallussa myös käytännön opit.

IBM Spektri Kajaanista lisätietoa Youtubessa http://www.youtube.com/watch?v=lsMwy_ksCkI

Bookmark the permalink.

Comments are closed.